Jatkonovelli

maanantai 21. elokuuta 2023

Kesäloma on lomailtu - paluu blogin äärelle!

 

En ihan ajatellut, että lomailu blogikirjoittamisesta kestäisi näin pitkälle.

Olin vilpittömästi ajatellut kirjoittaa jatkotarinaa, mutta kesä meni muita tarinoita kirjoitellessa ja kirjoituskursseilla viettäessä. Toki tein muutakin

Nyt kuitenkin odotan jo innolla krapuhaasteita - itseänikin jännittää että mitä noille tarinan tyypeille oikein käy. Mihin reitti vie ja kuinka asiat suttaantuvat. 

Tänään olen tehnyt kaikenlaisia kirjallisia rästitehtäviä käyttäen vanhaa kunnon pomodoro-tekniikkaa. Kun ajastaa kellon ja ryhtyy tekemään, tulostakin syntyy. Muutaman mieltä painavatn kirjoitusjutun sain jo aika hyvälle mallille. 

Täällä siis kynät jo melkein terässä ja näppäimistö putsattuna. Kohta varmaan tarinaan syntyy jatkoa...
2 kommenttia:

  1. No niin, näin kävi etten ole kenenkään tarinoita lukenut sitten toukokuun. Nyt huomasin, että kolme toukokuun viimeistä krapua oli jopa jäänyt lukematta kokonaan. Itse en ole kirjoittanut riviäkään, mutta 27.8. krapu kömpii esiin ja katsotaan irtoaako jotakin. Sinun jatkokertomusta odotan. Jäi kohtaan, joka herättää tuhat kysymystä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesä tosiaan hujahti nopeasti, enkä edes ollut huomannut että krapu alkaa taas. Kiitos siis AilaKaarina että sanoit - juuri äsken kurkkasin uuden krapun viikkosanatkin. Tämän päivän aikana täytyy mutustella tarinaa ja katsoa mihin suuntaan sanat alkavat sitä viedä. Tsemppiä omaan krapuusi!

      Poista