lauantai 31. joulukuuta 2022

Palautteiden odottelua

 

Olen elänyt siinä uskossa, että tänään on perjantai. Ja ihmetellyt kun kaikki on vähän kummasti. Eilenkin jotkut asiat meni ihmeesti, kun elin torstaissa. Minulla ja joillakin muilla on ollut nyt pari päivää aivan eri kalenteri. 

Kirjoittaminen hieman jumittaa. Odotan palautteita yhdestä novellista ja taitaa olla kaikki lukijat jo uuden vuoden lomilla tai sitten vielä joululomilla. Täytyy vain malttaa. Jotakin buustia se tarina nyt kuitenkin kaipaisi. Joitakin ongelmia on ratkomatta, lankoja sidottavana.

Novelli F vaatii vielä hiomista. Idea on kunnossa, osia novellista aivan kohtuullisen hyvässä kunnossa, loppukin kasassa. Alku vain tökkii. Sekä ajatus siitä, että kuinka paljon ja mitä pitää kertoa heti alussa ja mitä tiedoista vielä pitää säästellä. Ajatuksissani olen kirjoittanut F:n jo moneen kertaan. Aloittanut eri tavalla, vaihtanut kappaleiden järjestystä ja kirjoittanut lisää. Tavoitteeni on, että rakenne on kasassa ensi viikon aikana.

Tänään on sitten tämän vuoden viimeinen päivä. Tänä vuonna olen kirjoittanut paljon. Enemmän kuin pitkään aikaan. Ei tekisi mieli päästää irti tästä kirjoittamisvuodesta. Toivon, että ensi vuosi on, jos mahdollista, vieläkin kirjoittamisrikkaampi!

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti